mapa portal accesibilidade contacto
EvegaEvega
Xunta de Galicia

TALLER PRÁCTICO: AROMAS DO RIBEIRO. NOVOS PROCESOS DE RECOÑECEMENTO DOS ATRIBUTOS NOS VIÑOS DA DOP RIBEIRO

04/03/2019

A Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia, centro dependente da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (AGACAL), organiza o vindeiro 22 de marzo un taller práctico sobre “AROMAS DO RIBEIRO. NOVOS PROCESOS DE RECOÑECEMENTO DOS ATRIBUTOS NOS VIÑOS DA DOP RIBEIRO

Esta actividade desenvolverase no Salón Miño do Hotel Balneario Arnoia Caldaria (Arnoia – Ourense), en xornada de tarde. No mesmo colaboran o Concello de Arnoia, a Fundación Juana de Vega, e o Consello Regulador da Denominación de Orixe Ribeiro.

As prazas dispoñibles son 30. O prazo de inscrición rematará o día 20 de marzo agás que se esgoten antes as prazas. Pode descargar aquí o programa e a folla de solicitude:

>>Descargar díptico

>>Descargar folla de inscrición

Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio AmbienteFEADER