Relatorios das xornadas técnicas: Os viños doces. Innovación en procesos e tecnoloxías

Celebradas o 28 de abril de 2016 na Casa da Cultura de Ribadavia pola Evega en colaboración co CRDO Ribeiro, a Asociación Galega de Enólogos (AGE) e o Instituto Galego da Calidade Diferencial (Ingacal).

Os relatorios autorizados que poñemos ao seu dispor son:

Os viños doces naturais: viños botritizados, viños de vendima tardía. O Tostado do Ribeiro. Por Manuel Castro González. Enólogo da Cooperativa Viña Costeira. 
>> Descargar en PDF

Os viños xenerosos andaluces. Os viños doces de Pedro Ximénez e Moscatel. Novas tendencias. Por María Belén Puertas García. Doutora en Ciencias químicas. Rancho de la Merced (Xerez). 
>> Descargar en PDF

Os viños licorosos de Portugal. Os viños de Porto e Madeira. Novas tendencias. Por Francisco Manuel Morais Sarmiento. Doutor en Biotecnoloxía. Universidade Católica Portuguesa. 
>> Descargar en PDF