Actualidade

TALLER PRÁCTICO - Aromas de Monterrei. Novos procesos de recoñecemento dos atributos nos viños da DOP Monterrei
18/11/2019

A Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia, centro dependente da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (AGACAL), organiza o vindeiro 26 de novembro un taller práctico sobre “AROMAS DE MONTERREI. NOVOS PROCESOS DE RECOÑECEMENTO DOS ATRIBUTOS NOS VIÑOS DA DOP MONTERREI”

Estratexias de adaptación ao cambio climático en vitivinicultura
31/10/2019

O vindeiro 19 de novembro, a Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia (EVEGA), centro dependente da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (AGACAL), organiza as sétimas xornadas técnicas correspondentes ao ano 2019.

Taller práctico: Aromas de Valdeorras
24/10/2019

A Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia, centro dependente da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (AGACAL), organiza o vindeiro 7 de novembro un taller práctico sobre “AROMAS DE VALDEORRAS.

Páxinas