Actualidade

BOAS PRÁCTICAS NA VITICULTURA SUSTENTABLE
14/11/2022

O vindeiro 23 de novembro a Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia (EVEGA), centro dependente da Axencia Galega de Calidade Alimentaria (AGACAL) organiza a xornada técnica “BOAS PRÁCTICAS NA VITICULTURA SUSTENTABLE” ao abeiro do Plan de transferencia para o apoio ás actividades de demostración e de inform

PODA NA VIDE
14/11/2022

A Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia, centro dependente da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (AGACAL), organiza o vindeiro 24 de novembro un taller práctico sobre “PODA NA VIDE”.

AS ESTRATEXIAS DE SUSTENTABILIDADE AMBIENTAL NA VITIVINICULTURA
17/10/2022

O vindeiro 10 de novembro a Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia (EVEGA), centro dependente da Axencia Galega de Calidade Alimentaria (AGACAL) organiza a xornada técnica “AS ESTRATEXIAS DE SUSTENTABILIDADE AMBIENTAL NA VITIVINICULTURA” ao abeiro do Plan de transferencia para o apoio ás actividades de de

Páxinas