Cursos

CURSO DE FORMACIÓN – Viticultura. Técnicas de cultivo

Data: 9 de setembro, 21, 22, 23, 24, 25 e 28 de outubro de 2019
Lugar: Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia. (Ponte San Clodio s/n. Leiro – Ourense)
Entidades colaboradoras: AGACAL
Nº de prazas: 20
Data límite de inscrición: 6 de setembro

Obxectivos: Formar a viticultores e adegueiros, sobre os temas máis importantes relacionados coa viticultura, abordando cuestións e aspectos que posteriormente poidan poñer en práctica nas súas explotacións.

Descargar díptico

Descargar folla de inscrición
CURSO DE FORMACIÓN: Elaboración de viños e derivados

Data: do 16 ao 23 de novembro de 2017
Lugar: Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia. (Ponte San Clodio s/n. Leiro – Ourense)
Entidades colaboradoras: INGACAL

Obxectivos: Formar a adegueiros, sobre os temas máis importantes relacionados coa enoloxía, abordando cuestión e aspectos que poidan mellorar os seus coñecementos na elaboración e tratamento do viño

Descargar díptico

Descargar folla de inscrición
CURSO DE FORMACIÓN: Elaboración de viños e derivados

Data: do 6 ao 21 de novembro de 2017
Lugar: Estación Experimental de Viticultura e Enoloxía. Ribadumia
Entidades colaboradoras: INGACAL

Obxectivos: Formar a adegueiros, sobre os temas máis importantes relacionados coa enoloxía, abordando cuestión e aspectos que poidan mellorar os seus coñecementos na elaboración e tratamento do viño

Descargar díptico

Descargar folla de inscrición
CURSO DE FORMACIÓN: Operadores de produción integrada (viñedo)

Data: do 17 ao 30 de outubro de 2017
Lugar: Estación Experimental de Viticultura e Enoloxía. Ribadumia
Entidades colaboradoras: INGACAL

Obxectivos: formar a viticultores e adegueiros, sobre os temas máis importantes relacionados coa viticultura, abordando cuestións e aspectos que posteriormente poidan poñer en práctica nas súas explotacións.

Descargar díptico

Descargar folla de inscrición
Curso Técnicas de cultivo

Data: do 25/09/2017 ao 03/10/2017
Lugar: Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia. Ponte San Clodio s/n. Leiro (Ourense)
Entidades colaboradoras: INGACAL

Obxectivos: formar aos viticultores e adegueiros, sobre os temas máis importantes relacionados coa viticultura, abordando cuestións e aspectos que posteriormente poidan poñer en práctica nas súas explotacións.

Descargar díptico

Descargar folla de inscrición

Páxinas