A EVEGA no centro do sector
A EVEGA
no centro do sector
A EVEGA no centro do sector
A EVEGA
no centro do sector
A EVEGA no centro do sector
A EVEGA
no centro do sector
A EVEGA no centro do sector
A EVEGA
no centro do sector

NOVAS

TALLER PRÁCTICO - Aromas de Monterrei. Novos procesos de recoñecemento dos atributos nos viños da DOP Monterrei
18/11/2019
A Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia, centro dependente da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (AGACAL), organiza o vindeiro 26 de novembro un taller práctico sobre “AROMAS DE MONTERREI. NOVOS PROCESOS DE RECOÑECEMENTO DOS ATRIBUTOS NOS VIÑOS DA DOP MONTERREI”
Estratexias de adaptación ao cambio climático en vitivinicultura
31/10/2019
O vindeiro 19 de novembro, a Estación de Viticultura e Enoloxía de Galicia (EVEGA), centro dependente da Axencia Galega da Calidade Alimentaria (AGACAL), organiza as sétimas xornadas técnicas correspondentes ao ano 2019.

A un click

Aula Virtual
Asesoramento
Publicacións
Avisos fitosanitarios
Espazo Ribadumia
Monográfico