Pan e Carne

Variedade VVS2 VVMD5 VVMD7 VrZag47 VrZag62 VrZag79 VVS29 VVS5
Súa variedade

FENOLOXÍA

Xema de inverno

histórico

Xema inchada

histórico

Punta verde

histórico

Saída de follas

histórico

Follas extendidas

histórico

Acios visibles

histórico

Acios Separados

histórico

Botóns florais

histórico

Floración

histórico

Callado

histórico

Uvas tamaño guisante

histórico

Peche do acio

histórico

Envero

histórico

Maduración

histórico

Descrición morfolóxica

O pámpano novo presenta a extremidade aberta con peluxe tombada de densidade media e pigmentación reberetada de intensidade forte. A cara dorsal dos entrenós e nós é verde e vermella, e a ventral é verde. As xemas presentan pigmentación antociánica na base da bráctea e de intensidade débil.

A folla adulta de cor verde media presenta tamaño grande e forma pentagonal, con cinco lóbulos; peluda, con densidade baixa de pelos tombados e ergueitos entre os nervios principais do envés do limbo; perfil plano; limbo con avultamento e inchazón débil; dentes con mestura de lados rectilíneos e convexos, de lonxitude curta en relacióná súa anchura; seo peciolar con lóbulos pouco abertos ou medio superpostos coa base en forma de chave; seos laterais superiores abertos coa base en forma de V; pecíolo lixeiramente máis curto que o nervio principal.

O acio é cónico, de lonxitude, anchura e compacidade media e con presenza de 3 a 4 ás. O pedúnculo é de lonxitude curta.

O bago de cor azul negra presenta forma elíptica curta.

Caracterización molecular

Microsatélites VVS2 VVMD5 VVMD7 VrZag47 VrZag62 VrZag79 VVS29 VVS5
Pb.
140 150
222 234
251 255
157 165
193 199
243 259
169 169
0 0
Microsatélites VVS2 VVMD5 VVMD7 VrZag47
Pb.
140 150
222 234
251 255
157 165
Microsatélites VrZag62 VrZag79 VVS29 VVS5
Pb.
193 199
243 259
169 169
0 0